Copenhagen Fashion Week: Lovechild 1979 prøvede at skille sig ud – men lykkedes ikke helt

Copenhagen Fashion Week: Lovechild 1979 prøvede at skille sig ud – men lykkedes ikke helt
Foto: Copenhagen Fashion Week

Med deres nye kollektion beskriver Lovechild 1979 den skæbnesvangre transformation, som enhver ung pige gennemgår – nemlig transformationen fra pige til kvinde, og måske samtidig tilegnelsen af den selvsikkerhed og modenhed, der kommer med en hvis alder. Noget der også betyder, at man er lidt mere dristig – også i sit tøjvalg.

Og da showets første to modeller trådte ned ad catwalken iklædt 90’er-grungy looks med lange slipkjoler i et grønternet mønster udover et par klassisk blå skjorter, lod det også til, at Lovechild 1979’s pæne pige havde fået et mere dristigt islæt over sig.

Det varede dog ikke længe, før de forskellige looks faldt tilbage i det samme pæne udtryk med feminine mønstre, tætte taljer og klassiske silhuetter en masse, som det københavnske modemærke plejer at gøre sig i. Det var dog et par hidsige farvestænk i pink og isblå nuancer på for eksempel halstørklæder og striktrøjer, der gav et spark til nogle af de efterfølgende looks.

Lovechild 1979 præsenterede et særdeles klassisk og modent look i luksuriøse materialer som silke, velour og lækre uldkvaliteter, men det er lidt ærgerligt, når nu brandet tydeligvis havde et ønske om at slå sig lidt ud af sine pæne folder. For det er, hvad det er – rigtig pænt, men hverken særlig dristigt eller anderledes.

lovechild1979_højdepunkt
 
Showets højdepunkt
Lovechild 1979 gør, hvad de gør bedst: Laver pæne klassiske klæder med raffinerede detaljer og en sans for lækre materialer. Specielt stærkt stod det mørkeblå veloursæt, der satte en kimonolignende overdel med bindebånd og dyb v-udskæring sammen med et par luksuriøse lange, brede bukser.

Showets største overraskelse
De 90’er-grungy grønternede kjoler, der åbnede showet til et larmende og rocket soundtrack, var en uventet vinderkombination og en glædelig overraskelse.

Læs mere: Følg hele vores dækning af Copenhagen Fashion Week

 
lovechild1979_1

 
lovechild1979_4

 
lovechild1979_3

 
lovechild1979_5

 
lovechild1979_2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af