Engelske grimestjerner designer tøj med blandt andre Astrid Andersen

Engelske grimestjerner designer tøj med blandt andre Astrid Andersen
Little Simz

Hvordan ser tøj ud, når det er skabt af grime-duoen Krept and Konan og den danske designer Astrid Andersen? Det får vi svaret på den 1. september, når deres kollektionssamarbejde bliver præsenteret i samarbejde med butikken Selfridges.

Collab’en er en del af et større projekt, der blander grime-musikere med designere, og det sker som en hyldest til Shakespeare, fordi det i år er 400 år siden, at forfatteren døde. Under titlen ‘Shakespeare reFASHIONed’ skabes fem minikollektioner, mens ‘Shakespeare reCITED’ præsenterer koncerter med grimerapperne.

Udover Krept and Konan og Astrid Andersen sættes Little Simz sammen med Caitlyn Price, Novelist med New Future London, James Massiah med Liam Hodges og Rejie Snow med Life’s a Beach. Kollektionerne og koncerterne præsenteres i løbet af juli, august og september og kommer til hos Selfridges, også online.

Astrid Andersen er efterhånden kendt for at samarbejde med musikere og har tidligere lavet forskellige collabs med blandt andre A$AP Ferg og Brodinski. Måske kender du Krept and Konan fra deres optræden i Pumpehuset i december i forbindelse med Droz Daily Steezins femårsfødselsdag.

Læs mere om projekterne og de specifikke koncertdatoer hos Selfridges.

Læs også: Showanmeldelse: Astrid Andersen leverede karakteristisk luksus-streetwear – og hun havde et es i ærmet

Læs også: Street style: Det havde folk på til Astrid Andersens show i London

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af