Ananas i egen juice: Snapchat-filtre kom til live på catwalken under New York Fashion Week

Ananas i egen juice: Snapchat-filtre kom til live på catwalken under New York Fashion Week

Der er ingen tvivl om, at de sociale medier har stor indflydelse på moden og den måde, branchen udvikler sig på. Hvad end det er som altafgørende promoveringsplatform, arnested for it-piger som Gigi Hadid og Kendall Jenner eller som katalysator for modens see now, buy now-shows og sæsonløse kollektioner.

Det var dog en anden slags social medie-indflydelse, man kunne opleve under New York Fashion week, hvor velkendte Snapchat-filtre blev bragt til live. For hos mærket Desigual var den konventionelle makeup lagt på hylden til fordel for en hyldest til Snapchats famøse hundenæse, det tegneserieinspirerede rævehoved og selvfølgelig blomster- og sommerfuglekransene.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en tid, hvor brands skræddersyer deres shows til at have Instagram-moments, føltes Desiguals makeup næsten som en sjov ananas i egen juice-gimmick, der selvfølgelig er blevet spredt på de sociale medier weekenden over – inklusiv Snapchat.

Læs mere: Tommy Hilfiger vendte moden på hovedet med sit forlystelsesmodeshow

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af @primped den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af