Hedi Slimane er stadig sur på Saint Laurent – raser ud på Twitter

Hedi Slimane er stadig sur på Saint Laurent – raser ud på Twitter
Foto: Miguel Villagran/Getty Images

Der tegner sig mere og mere et billede af et grimt brud mellem den franske designer og hans tidligere arbejdsgiver Kering, der ejer Saint Laurent, hvor Hedi Slimane var chefdesigner indtil tidligere i år.

Først nulstillede Saint Laurent sin Instagram-konto og fjernede alle billeder fra Slimane-årene. Så sagsøgte designeren Kering og vandt 13 millioner dollars for en opretholdelse af en konkurrenceklausul. Nu sagsøger Slimane så Kering igen, skriver Women’s Wear Daily.

Men det er slet ikke enden på det, for i nat er Hedi Slimanes Twitter-profil blevet brugt til at rante om designerens betydning for Saint Laurent og hans brug af det ikoniske YSL-logo.

Saint Laurent SS17
Saint Laurent SS17

Rantet kommer en uge efter, at Slimanes arvtager, Anthony Vaccarello, præsenterede sin debutkollektion for Saint Laurent under modeugen i Paris, hvor han blandt andet brugte en stor oplyst version af YSL-logoet og lavede stilletter, hvor hælen var lavet af logoet. Efterfølgende har Hedi Slimane åbenbart følt, at folk har skrevet ukorrekte ting om hans brug af det velkendte logo.

Derfor er de mange tweets fra i nat beviser på, hvordan Slimane har inkorporeret YSL-logoet i løbet af sine år hos det franske modehus, før han (eller hvem der er afsender) slutter med at skrive: »Konklusion, det er korrekt at sige, at de ikoniske YSL-initialer i den grad blev fejret og ejet af Hedi«.

Se nogle tweets nedenfor og resten HER.

Læs også: Seks ting du bør vide om Saint Laurents nye retning

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af