Lady Gaga skal spille Donatella Versace i ny sæson af ‘American Crime Story’

Lady Gaga skal spille Donatella Versace i ny sæson af ‘American Crime Story’
Donatella Versace og Lady Gaga til Vanity Fairs Oscar-fest i 2014 (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Rygterne har svirret i noget tid, men nu synes Us Weekly at være sikre på, at det er rigtigt, at Lady Gaga skal spille Donatella Versace, når FX-serien ‘American Crime Story’ næste år kaster spotlys på mordet af Donatellas bror, Gianni Versace.

Us Weekly skriver, at showets executive producer, Ryan Murphy, i en paneldebat svarede, »synes du virkelig?« og grinede, da moderatoren nævnte, at Lady Gaga ville være perfekt i rollen som Donatella. Og siden har en anonym kilde bekræftet til Us Weekly.

Rygterne har fået ekstra liv på grund af parternes indbyrdes forhold. Lady Gaga har nemlig spillet med i både ‘American Horror Story’ og ‘Hotel’, som Murphy også har produceret, ligesom hun er venner med Donatella Versace. De deltog sammen ved blandt andet en Oscar-fest i 2014 (billedet ovenfor) og ved årets Met Gala (nedenfor).

Allegra Versace Beck, Lady Gaga og Donatella Versace til Met Gala i år (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Allegra Versace Beck, Lady Gaga og Donatella Versace til Met Gala i år (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Fashionista skriver dog samtidig, at en kilde fra FX har sagt, at ingen roller er blevet fordelt endnu.

Det er i tredje sæson af ‘American Crime Story’, at serien sætter fokus på Gianni Versace og hans morder, seriemorderen Andrew Cunanan, der dræbte sig selv otte dage senere i juli 1997 med fem mord på samvittigheden.

Det vides endnu ikke, hvornår sæsonen får premiere, da anden sæson om orkanen Katrina stadig er i produktionsfasen og forventes at blive vist næste år. Næste år skal Lady Gaga også spille hovedrollen i Bradley Coopers instruktørdebut, ‘A Star Is Born’.

Læs også: Ny sæson af ’American Crime Story’ handler om orkanen Katrina

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af