15 gaveideer til ham, der ikke har skrevet ønskeliste

Hvis du savner gaveinspiration, så har vi fundet eksempler på nogle af årets streetwear-tendenser, som du ikke går helt galt i byen med.

poshisolation_halstorklaede

Posh Isolation-fodboldhalstørklæde

En streetwear-grundsten som har fyldt en del i år, både i moden via blandt andre Gosha Rubchinskiy og udenfor som her, hvor det danske pladeselskab har lavet deres bud på fodboldhalstørklædet.
150 kr. hos Posh Isolation

offwhite_bomber

Off-White-bomberjakke

Ja, okay, Virgil Ablohs design ligger nok udenfor de fleste gavebudgetter, men en bomberjakke er i hvert fald stadig en god gave, der rammer plet hos mange. Og de fede detaljer er der mange af hos Off-White, som for eksempel tovejslynlås med store o-ringe og en aftagelig logo-patch på ryggen. Pasformen er selvfølgelig oversize.
7.299 kr. hos Storm

BLS_hoodie

BLS-hoodie

En hættetrøje er nærmest blevet allemandseje i år, og hvorfor ikke støtte op om det danske streetwear-mærke BLS, hvis du skal shoppe en? De rammer måske ikke tidens oversize tendens, men du kan jo altid købe den en størrelse eller to for stor.
699 kr. hos BLS

jasonmarkk

Jason Markk cleaning kit

Hvide sneakers er flotte, men ufattelig svære at holde rene. Med det her basissæt, lidt tålmodighed og knofedt kan du dog komme af med de værste pletter.
150 kr. hos Rezet Store

weekday_rullekrave

Weekday-rullekrave

Rullekraven har fået godt fat igen og findes nu i mange afskygninger. I kolde vintermåneder er uld selvfølgelig godt, og denne tynde Merinould-version fra Weekday er fin alene eller under andre trøjer.
400 kr. hos Weekday

annareinholdt_halskaede

Anna Reinholdt-halskæde

Den tynde halskæde har været fremme i længere tid og går godt til det meste – også den ovenstående rullekrave. Men hvor mange har dyrket de runde vedhæng, så er Anna Reinholdts firkantede design et frisk pust med sit mere maskuline og skulpturelle look.
2.200 kr. hos Anna Reinholdt Jewelry

adidas

Adidas NMD_R1 Bedwin

Der er ikke mange sneakers, der har haft samme succes som NMD i år, så hvis du kender en, der stadig kunne bruge lidt Boost på fødderne, så er denne colorway et godt valg. Den blander flot noget formelt ind i looket med nålestriberne. Skoene er designet i samarbejde med Tokyo-mærket Bedwin & The Heartbreakers.
1.200 kr. hos Rezet Store

woodwood_tshirt

Wood Wood-t-shirt

I august lancerede Københavns Kommune og Wood Wood et sjovt spin på de klassiske I Love…-turistt-shirts – og de er stadig fine. Den fås også i blå med hvid skrift.
300 kr. hos Wood Wood

out_of_the_box

‘Out of the Box – The Rise of Sneaker Culture’

Hvis du kender en rigtig sneaker-nørd, så er flere sko på hylden ikke nok, der skal noget viden til, og det kan Elizabeth Semmelhacks bog fra sidste år klart bidrage med. Udover et hav af sneakers indeholder bogen også interviews med og essays fra samlere og historikere, der sætter udviklingen ind i en større sammenhæng.
450 kr. hos Støy

goodworth_pin

Good Worth-pin

Okay, den er lidt plat, men den skal naturligvis bæres som et stille oprør imod Gunnars uretfærdige exit i årets udgave af ‘Den store bagedyst’ #bringbackgunnar
55 kr. hos Goodhood

dadcap

40s & Shorties-dad cap

Den flade, lidt fjogede cap er en afslappet hovedbeklædning, der også kan bruges til at udvise holdninger eller humor. Der er lidt af begge dele i denne fra 40s & Shorties, som udstiller en af årets (og sikkert de kommende års) mest kontroversielle personer.
350 kr. hos Støy

hankjobenhavn_briller

Han Kjøbenhavn-solbriller

Det danske brand har mange flotte modeller, der ofte er kendetegnet af et kraftigt acetatstel. Det gælder også denne med det passende navn, Doc. Den fås også i andre farver.
1.000 kr. hos Han Kjøbenhavn

acne-studios_beanie

Acne Studios-beanie

Hvis du er helt i vildrede, så kan du være sikker på, at du aldrig går helt galt i byen med en beanie. Men selvfølgelig formår svenske Acne Studios at give den et lille twist. Og humor skal man aldrig være bange for, når man klæder sig på.
745 kr. hos VooBerlin

fantastic_man

Fantastic Man

Du – og alle du kender – har jo læst den seneste printudgave af Soundvenue, men der er også meget god læsning i Fantastic Man, som denne gang har årets største modepersonlighed, Vetements-designeren Demna Gvasalia, på forsiden.
125 kr. hos Støy

henrikvibskov_sokker

Henrik Vibskov-sokker

Den danske designer har skabt sin egen særegne stil, der måske hurtigt bliver for farverig og eksperimenterende for mange herhjemme, men et par statement-sokker er enkel måde at spice et konservativt outfit op på – og dem har Vibskov mange fine bud på.
220 kr. hos Henrik Vibskov Boutique

Læs mere: 15 gaveideer til hende, der ikke har skrevet ønskeliste

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af