Run-D.M.C. sagsøger Walmart og Amazon for 50 millioner dollars for misbrug af ikonisk logo

Run-D.M.C. sagsøger Walmart og Amazon for 50 millioner dollars for misbrug af ikonisk logo

Da Run-D.M.C. regerede i 1980’ernes New York, sad tøjstilen lige i skabet, og ligeså gjorde trekløverets nu ikoniske logo (som du kan se på brystet af Run ovenfor). Logoet genererer i dag så mange dollars for gruppen, at det ville være decideret dumt at prøve kræfter med at låne, læs: misbruge, det.

Det har Walmart og Amazon alligevel gjort, og derfor har Run-D.M.C. nu sagsøgt tøjkæderne for den nette sum af 50 millioner dollars. Butikskæderne har eftersigende produceret, promoveret og distribueret hatte, briller, t-shirts, patches og punge med et logo, der lægger sig lidt for tæt opad Run D.M.C.’s røde, sorte og hvide af slagsen, hvormed kunder fejlagtigt kan komme til at tro, at det er gruppens eget merchandise.

Hiphop-gruppen har i flere år haft en kontrakt med adidas, som løber op i 1,6 millioner dollars.

Læs også: Vi kårer: Årets bedst klædte danske musikere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af