Drake kan ikke skjule sin optur over Obama-datters cap

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Style Popper ???

Et billede slået op af champagnepapi (@champagnepapi) den

Man kan mene, at Drake har så meget succes, at det efterhånden må være svært at få ham op af stolen. Men det virker ikke sådan. I går var det i hvert fald en tydelig stolt rapper, der delte et billede af den yngste Obama-datter, Sasha, på sin Instagram.

Årsagen var selvfølgelig, at hun havde en OVO-cap på med logouglen. »Style Popper«, skrev Drake blot efterfulgt af et OK-håndtegn og en raket. Om det betyder, at Sasha er på vej mod stjernerne, eller OVO-brandet er, må stå hen i det uvisse.

I hvert fald går det allerede godt for det Drake-affilierede tøjmærke, der i december udvidede butiksporteføljen med en location i New York. Der findes også fysiske butikker i hjembyen Toronto og Los Angeles.

Om det er på grund af Drakes deling af billedet eller ej, vides ikke, men det OVO-cap, som kommer tættest på Sasha Obamas i webshoppen er i hvert fald udsolgt, men der er andre, hvis du vil hoppe med på vognen.

Læs også: Drake takker og hylder Barack Obama efter afskedstalen: »Big up yaself O«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af