Kyle MacLachlan er glad for Balenciaga – sad på første række til show

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nothing like a fashion show in the woods! Enjoyed the #Balenciaga show today by @demnagvasalia.

Et opslag delt af Kyle MacLachlan (@kyle_maclachlan) den

I går viste Demna Gvasalia sin SS18-kollektion for Balenciaga, og det gjorde han igen på sin helt egen måde. Showet foregik i en skov og havde mænd og familiefædre med børn på catwalken. For mens dad cap’en har haft modesucces, så tog Gvasalia skridtet videre.

Og mens andre brands har unge kendisser og influencers på de forreste rækker, så overraskende Gvasalia ved at have skuespilleren Kyle MacLachlan, der selvfølgelig er aktuel i den nye sæson af ‘Twin Peaks’. Dazed snakkede med ham bagefter, hvor han var begejstret for showet.

»Der er en enorm mængde legesyge. Jeg elsker hans inspirationscitater på bagsiden af trøjerne, ‘tænk stort’ og ‘drømmenes magt’. Det lader til, at han følger den slags ideer«, sagde MacLachlan blandt andet til Dazed og kunne sagtens se sin karakter Agent Cooper i noget af tøjet.

»Ja, han kunne sikkert finde noget. En af de lange jakker ville sikkert klæde ham, især hvis han er i North West. Han har brug for noget til at beskytte sig for regnen«.

Samtidig slog han fast, at han godt har lidt styr på Demna Gvasalias arbejde hos Balenciaga.

»Jeg har kendt til ham i noget tid, og jeg ved, at han var hos Margiela i noget tid og også hos Vuitton, men han er utrolig kreativ og meget passioneret. Så ja, jeg er bare glad for at være her«, sagde han til Dazed.

Og som Dazed også pointerede, så var koblingen ikke helt tilfældig, da MacLachlan sidste år optrådte på La Magazine du Monde i et af Balenciagas overdimensionerede jakkesæt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter showet fortalte Demna Gvasalia til i-D, at hans inspiration denne gang havde været de samme forretningsmænd, der har sat deres præg på Balenciagas seneste to kollektioner, men at de denne gang var »taget ud i deres komfortzone«.

Den komfortzone var altså i skoven med familien på armen, eller med en mountainbike ved side, som nogle af modellerne havde, samt iklædt en garderobe, der stadig skubbede til proportionerne, og i vanlig Gvasalia-stil flirtede med den almindelige, men skubbede et langt ud over kanten.

Se hele kollektionen hos Vogue.

Læs også: Wood Wood fortolkede tidens kopibølge til Milano-show

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af