Dua Lipa laver kollektion med H&M’s nye undermærke /Nyden

Dua Lipa laver kollektion med H&M’s nye undermærke /Nyden
Dua Lipa på scenen til weekendens Billboard Music Awards i Las Vegas (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Sidste år annoncerede H&M undermærket /Nyden, som et luksusmærke, der ikke vil blive solgt i fysiske butikker og især fokusere på samarbejder. I sidste måned landede de første varer så på de virtuelle hylder, men brandet startede blødt ud med nogle enkle t-shirt-designs. Nu begynder de store kanoner dog at blive kørt i stilling.

Efter at have annonceret kommende samarbejder med fodboldspilleren Jérôme Boateng, musikeren Justine Skye, tatovøren Dr. Woo og skuespilleren Noomi Rapace har /Nyden nemlig fået en af tidens mest omtalte popstjerner Dua Lipa med ombord.

En af /Nydens første t-shirts

Ifølge en video både det svenske brand og Dua Lipa har delt i dag, så skal de lave fire kollektioner sammen, hvor af den første skulle se dagens lys i november, så desværre ikke i tide til hendes koncert på Roskilde Festival.

»Det, jeg godt kan lide ved at samarbejde med /Nyden, er, at de har givet mig kreativ spillerum til at skabe, hvad jeg ville, til at lave noget som jeg gerne vil gå i, og som jeg tror mine fans vil kunne lide. Jeg elsker den kreative frihed«, siger Dua Lipa til Vogue om samarbejdet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du ikke kan vente til november, men gerne vil have smag for /Nyden, så er brandet klar med sit andet drop den 4. juni, hvor en række bud på læderjakken kommer i salg. Du kan signe op på brandets website, hvis du vil være med, når det sker.

Læs også: Pusha T laver merchandise med Cali Thornhill DeWitt – lever op til sit navn

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af