Pusha T sælger ud af sin enorme garderobe hos Grailed

Pusha T sælger ud af sin enorme garderobe hos Grailed
Pusha T og Kanye West til afsløringen Yeezy Season 3 og 'The Life of Pablo' i Madison Square Garden

Måske er det Marie Kondo-effekten? Den rammer i hvert fald (medie-)Danmark hårdt i disse dage. I hvert så vi først Kesi starte året med at rydde ud i garderoben og starte en særskilt Instagram-konto, hvor han sælger sit aflagte tøj, og nu er Pusha T klar til at gøre det samme.

Den amerikanske rapper har dog teamet op med Grailed i en af deres ‘Purge’-segmenter, hvor de teamer op med en kendt, som eksklusivt sætter dele af sin garderobe til salg på den globale reseller-platform. Og det er en stor fisk, de har fået på krogen denne gang, hvis man går op i highend streetwear.

Pushas garderobe sættes til salg via to drops. Det første starter om seks timer, hvor Grailed samtidig publicerer et interview med ham. Andet drop skulle ligge klart tirsdag i næste uge, den 12. februar.

Blandt den stilbevidste rappers første drop finder vi blandt andet den Valentino-jakke, som han bar, da Kanye West lavede sit stortanlagte show i Madison Square Garden i forbindelse med lanceringen af Yeezy Season 3-kollektionen og ‘The Life of Pablo’-albummet. Den koster 1.000 dollars, som det dyreste, mens priserne ellers virker okay. Der er blandt andet fire colorways af Balenciagas Triple-S-sneaker til 500 dollars, mens forskellige t-shirts koster 100 dollars og sweatshirts og hoodies koster 300 dollars.

Du kan se – og snart shoppe – udvalget på Grailed.

Læs også: Kesi sælger ud af garderoben på Instagram – blandt andet Supreme, Stone Island og The North Face

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af