Ugens bedste sneaker-nyheder – Naked i nyt samarbejde, New Balance-forvandling og Arkk-stime

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.
Ugens bedste sneaker-nyheder – Naked i nyt samarbejde, New Balance-forvandling og Arkk-stime
Naked x Adidas Magmur Runner (Foto: Sarah Buthmann)

Naked klar med nyt Adidas-samarbejde

Ikke alene er det landets (og en af verdens) førende sneaker-butikker for kvinder, Naked står også bag mange stærke samarbejder hvert år. Nu er de klar med et collab med Adidas Consortium, hvor de serverer to colorways af den nye Magmur Runner-silhuet.


Det er endnu en chunky model, der, hvis man skal sammenligne, minder lidt om en konkurrent til Filas populære Distruptor. Naked sætter begge farvevarianter til salg den 15. marts, men mens den hvide kan købes både online og i butikkerne, så skal du igennem lodtrækningsnåleøjet for at få fingre i den med farvedetaljerne. ‘First Come First Serve’-lodtrækningen slutter på mandag den 11. marts klokken 10.

Nike skruer op for tempoet

Ifølge Nike er det Pegasus 25 og 2006, der er inspirationen bag den nye P-6000, der dyrker noget af den samme reel løbesko møder livsstil, som vi også har set det hos Nike Zoom Vomero 5 og flere Asics-silhuetter. Den nye model bliver sat til salg den 14. marts og koster 1.000 kroner hos Nike.

Air Jordan 1 i nye colorways

Det ville næsten være en skændsel ikke at kalde den første Air Jordan-model for en ikonisk model, selvom det ord bliver brugt lidt for meget. Den banebrydende basketsilhuet har også cementeret sin status igennem et hav af collabs og colorways, og nu piller Nike igen ved den.

Først med denne enkle opdatering, hvor farvede syninger bliver brugt som en sjov, kontrastskabende detalje på den ellers primært hvide colorway, der på den måde stadig inkorporerer modellens velkendte hvide, sorte og røde look. Nike sætter den til salg den 16. marts for 1.200 kroner.


Og hvis du er typen, der planlægger hele dit år, så skal du måske afvente dit Air Jordan 1-køb til oktober, hvor Nike nemlig planlægger en ny version af den såkaldte ‘Shattered Backboard’-colorway, hvor den hvide farve er droppet på overdelen, som i stedet holdes helt i sort og orange. Den originale ‘Shattered Backboard’ har fået sit navn fra en Nike-opvisningskamp i Italien i 1985, hvor Michael Jordan smadrede glasset bag kurven under et dunk. Han var netop iklædt en sort, orange og hvid spilledragt (du kan se en video af hans dunk på Youtube).

Yeezy, Yeezy, Yeezy

Kanye West og Adidas har nye tricks i ærmet, når næste colorway af Yeezy Boost 350 V2 lander i næste uge. Denne gang bliver tre forskellige versioner nemlig sat til salg i forskellige territorier, som Yeezy Mafia viser i nedenstående tweet.

Herhjemme er det altså ‘True Form’-colorway’en med de bløde orange farvedetaljer, der kommer i handlen, og indtil videre har Naked meldt sig under fanerne og kører sin ‘First Come First Serve’-lodtrækning frem til på mandag.

Arkk fortsætter stimen

Det danske sneaker-brand er kommet godt fra start i 2019, og med deres nye Velcalite fortsætter de med at imponere. Modellen er godt nok en naturlig videreudvikling af den Axionn-silhuet, som vi skrev om i sidste uge. De deler den ny PWR55-sål, men her er det udvendige snøresystem og de tynde snørebånd med til at gøre looket lidt dekonstrueret. Modellen fås i to colorways og koster 1.000 kroner hos Arkk.

Svenske, eksotiske dyr

I samarbejde med det italienske skomærke Diemme, der også lavede et collab med Ganni sidste år, har den svenske streetwear-butik Caliroots lavet denne markante sneaker til dig, som gerne vil larme lidt med dit fodtøj. Alt er vildt, mere eller mindre og rundt af af den efterhånden velkendte Vibram-sål. Hvis du er til dyreprint-galore, så koster deres fælles version af Monte Grappa-modellen 2.850 kroner hos Caliroots.

Nike gør klar til Supreme-samarbejdet

Air Max Tailwind 4 har 20 årsjubilæum i år, og Nike har tydeligvis tænkt sig at gøre et nummer ud af det. Vi har allerede set teaserbilleder af det kommende Supreme-samarbejde, og som vi er vant til, så kommer Nike efter den hype til at forsætte med at slippe flere colorways efterfølgende. En af dem bliver nok denne ‘Volt’-version, som har ramt nettet i denne uge, og hvor neonskriget understreger 90’er-looket. Det vides endnu ikke, hvornår Supreme-versionen eller ‘Volt’-colorway’en lander.

Reebok-favorit i nye farver

Med Run.r 96 har Reebok skabt en sneaker, der kan lidt af hvert. Den er både enkel og detaljerig med sine rene flader og minimale logobrug parret med den tredelte sål og særlige snøresystem, så den passer ind i bølgen af tekniske detaljer. Overkill i Berlin har flere colorways, inklusiv denne nye med de skinnende blågrønne paneler. Den koster 1.650 kroner.

New Balance i vild forvandling

Hvis du også primært tænker på underspillede løbesilhuetter, når du hører New Balance, så lander denne PRJ 2.0 nok som lidt af en overraskelse. Den er nemlig alt andet end underspillet med sin markante Fresh Foam More-sål detaljerige overdel.


Den er designet af 23-årige Adara Dillabough, der vandt et konkurrence med sit futuristiske bud, som nu kommer i salg. Det sker lørdag morgen, hvor blandt andet Extra Butter i USA har de to colorways til salg for 1.200 kroner.

Kiko Kostadinov sætter præg på Camper

Hans Asics-samarbejder har leveret nogle af de senere års fedeste sneaker-collabs. Helt så højt går bølgerne ikke med Kostadinovs nye Camper-samarbejder, der indeholder to sneakers og et par sandaler.


De to tekniske sneakers lægger sig op ad tidens outdoor-tendenser med trail-sål, markante mudguards og snørebånd, der lukkes med spænde. SSENSE har hele samarbejdet til salg.

Stylist farver Air Jordans

Både Nike og Adidas har det seneste år haft succes med at lave samarbejder med nogle af tidens toneangivende stylister. Denne gang er det Aleali May, der også er model, der lægger navne til denne rustpink, som Nike kalder den, colorway af Air Jordan VI, som hendes bud på den meget brugte millenial pink-farve. Modellen kommer til salg den 15. marts og koster 1.550 kroner hos Nike.

Læs også: Arkk satser stort i 2019: »Hvis du havde spurgt mig for tre år siden, havde jeg ikke turde drømme om det«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af