Timothée Chalamet slår et slag for hættetrøjen på den røde løber

Timothée Chalamet slår et slag for hættetrøjen på den røde løber
Timothée Chalamet til den engelske biografpremiere på ‘The King’ under BFI London Film Festival i går. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Han er ikke bare en heartthrob og en af tidens varmeste, unge skuespillere. Timothée Chalamet er også med til at skubbe lidt til den ellers så konservative, mandlige stil på filmbranchens mange røde løbere, hvor et sort jakkesæt og en hvid skjorte er en rygradsøvelse for de fleste.

Det beviste han igen i går, hvor han var til den engelske premiere på ‘The King’. Her mødte han nemlig op i en paillethættetrøje fra Louis Vuitton. Og hvis man skal tro chefdesigneren Virgil Ablohs Instagram-opslag, så er den specialdesignet til lejligheden.

Ifølge Vogue er hættetrøjen blandt andet lavet af 3.000 Swarovski-krystaller og 15.000 pailletter.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Parløbet mellem skuespilleren og Abloh har tidligere givet stærke looks på den røde løber, som ved Golden Globes tidligere i år hvor Chalamet var blandt de første til at bære Ablohs pistolhylster-agtige seletøj.

Og selvom Louis Vuitton og Abloh også er med til at skubbe blazeren tilbage i modebilledet – også i mere streetwear-orienterede kredse – så er det luksuriøse bud på en hoodie et godt eksempel på, hvor meget Abloh stadig er med til at skubbe til folks opfattelse af luksus, og hvad man kan troppe op i til formelle arrangementer. Heldigvis.

Læs også: De ti bedst klædte skuespillere lige nu – fra Timothée Chalamet til Zoë Kravitz

(Foto: Lia Toby/Getty Images)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af