ASAP Rocky vil designe tøj til de indsatte i Stockholm-fængslet, hvor han selv sad

ASAP Rocky vil designe tøj til de indsatte i Stockholm-fængslet, hvor han selv sad
ASAP Rocky. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

ASAP Rocky havde ikke meget godt at sige om Sverige, da han blev løsladt fra fængslet i Stockholm i august – eller i hvert fald ikke politiet, som blandt andet fik en røffel på singlen ‘Babushka Boi’. Men tid heler som bekendt alle sår, og ikke nok med at Rocky nu har annonceret, at han vender tilbage og spiller i Globen den 11. december, han vil også designe tøj til de indsatte i Kronobergshäktet i Stockholm, hvor han selv var fængslet.

Det fortalte rapperen ved en konference i Los Angeles i weekenden.

»Da jeg gik igennem hele min situation, plejede jeg at se tv og så svenske fans, der viste mig så meget kærlighed, og jeg vil gerne give noget tilbage. Det meste af overskuddet (fra koncerten, red.) vil gå til indsatte og fængselsreform«, sagde ASAP Rocky ifølge Forbes.

Og så fortalte han altså, at han har designet tøj til de indsatte, hvilket svenske Aftonbladet kan bekræfte.

»Hans advokat har henvendt sig til os og udtrykt et ønske om at få lov til at donere trøjer og bukser til de indsatte på Kronobergshäktet. Det er kommet en mail, men vi har ikke gjort noget endnu«, siger fængselschef Fredrik Wallin til avisen.

Aftonbladet har også fået billeder af tøjet, som Rockys advokater har sendt til den svenske fængsel. Udover teksten PromenVd, så indeholder designet altså VLONE-logoet fra det tidligere så populære streetwear-mærke, som ASAP Bari og Rocky stod bag. Det vides ikke, om PromenVd er et grafisk spind på det svenske ord promenad, der altså betyder promenade eller spadsertur.

»Farven skal selvfølgelig tilpasses efter kriminalforsorgens regler, så at ordenen og reglerne opretholdes«, skriver Rockys advokater i en mail til fængslet.

Hvis der gives tilladelse, til at de indsatte må modtage tøjet, så forventer jeg en resell-pris, der går igennem taget.

Læs også: Ugens bedste sneaker-nyheder – Soulland, bæredygtighed og Tyler, The Creators farveglæde

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af