Tyler, The Creators nye Igor-kæde koster efter sigende to millioner kroner – lavet af smykkelegende

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tyler, The Creator (@feliciathegoat) den

Tyler og Rihanna til Fashion Awards i London i sidste uge, hvor rapperen havde kæden på.

Da vi interviewede Kesis go-to danske smykkedesigner Jannic The Jeweler sidste år, pegede han på Ben Baller som en af sine yndlingsdesignere, og det er netop den velkendte amerikanske smykkedesiner, der har lavet Tyler, The Creators nye Igor-kæde.

Det afslørede Baller på Instagram i går, hvor han blandt andet skrev: »I dag føltes som en god dag at kortslutte internettet«. Det er selvfølgelig ægte amerikansk selvtillid, men som han også klargør, så sker det ikke så tit, at Baller laver specialdesignede kæder til folk. Samtidig skriver han, at det er første gang, at Tyler får lavet en.

Rapperen er imodsætning til mange andre i gamet heller ikke kendt for overdrevet brug af smykker, men nu har han altså fået lavet noget af et statement-piece.

Ben Baller deler flere billeder af den imponerende kæde på Instagram, samt en video hvor Tyler har kæden på.

»Jeg vil slet ikke blive specifik. I skal bare vide, at den er tung som bare helvede. Lavet ud af 18 karat guld og har en masse cognac, chokolade, blå, sorte og hvide diamanter. Nuancen af brun til at matche T’s hudtone, og især når forskelligt lys rammer den«, skriver Baller.

Og selvom designeren altså ikke vil blive mere specifik, så synes TMZ at have styr på, at kæden koster omkring to millioner kroner. Og vild er den i hvert fald.

Så bliver Tyler nok nødt til at holde liv i sit alter ego i noget tid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af