Danske brands hjælper hjemløse

Danske brands hjælper hjemløse
Together-t-shirten.

Vi er alle berørte af coronakrisen, men ofte er det de svageste i samfundet, der rammes hårdest og måske lettere bliver overset. Det er en af grundene til, at en række københavnske brands er gået sammen om at lave en t-shirt, hvor al overskud går til Hus Forbi.

Samtidig glæder Muf10 og Just Eat sig til, at de kan genoptage deres Hudsult-projekt, der tilbyder gratis mad og massage til hjemløse, når smittefaren ikke er lige så intens.

Det er Le Fix, Mads Nørgaard, Norse Projects, Soulland og Wood Wood, der som gamle venner og konkurrenter i modebranchen er gået sammen i denne krisetid for at udvise solidaritet – både over for hinanden og altså over for de hjemløse.

Deres ‘Together’-t-shirt er designet af Brian SS Jensen fra Wood Wood, og hvert mærke har valgt en farve, der repræsenterer dem på trøjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

»Selvom alle er hjemme og føler sig isolerede i disse dage, så tror jeg, at der er en stærk følelse af sammenhold med resten af verden. Jeg tror, at t-shirten er en repræsentation af det«, siger Brian SS Jensen i en pressemeddelelse.

»Det føles som det perfekte tidspunkt at sprede en budskab om fælleskab, og jeg har længe tænkt over at lave noget med de her fyre. Vi er alle forbundet som brands og mennesker, hvilket jeg tror er ret unikt for København. Helt sikkert en venlig konkurrence«.

Together-t-shirten er til salg hos alle fem mærker fra i dag af.

Et af de tidligere Hudsult-arrangementer.

Muf10 og Just Eat startede allerede deres Hudsult-projekt sidste år, hvor de månedligt tilbød mad og massage til hjemløse i Aarhus, Odense og København.

Mens karantænen naturligvis har sat en stopper for den fysiske kontakt, så tror partnerne på, at de snart kan komme ud og hjælpe med at give opmærksomhed og fysisk berøring til den udsatte befolkningsgruppe.

Muf10’s specialdesignede Hudsult-t-shirt.

»Vi har startet det her for at give noget tilbage til dem, der virkelig har brug for det. Jeg har selv oplevet, hvordan det er, virkelig at have brug for noget og så få en håndsrækning. Det betyder bare alt. Derfor gør det mig så ærgerlig, at vi ikke kan fortsætte indsatsen lige nu. Især fordi det – paradoksalt nok – er nu, at flere end nogensinde før oplever hudsult«, siger Reza Etamadi fra Muf10 og glæder sig til at fortsætte projektet snart.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af