!!!

For lige at få en ting på det rene: Ja, !!! er navnet på gruppen, og det skal ifølge dem selv udtales med tre klikkende lyde. Eksempelvis chk chk chk. At dette besynderlige navn er valgt, hænger sammen med et ønske om at udtrykke gruppens begejstring og energi – kombineret med ideen om at “shake things up,” som de siger.

Og ja, tingene bliver rystet godt rundt på !!!’s seneste udgivelse “Louden Up Now”. De otte bandmedlemmers baggrund i punk- og eksperimentalmusik er blevet samlet sammen og rørt heftigt op med en gang kitchet støjdisco. Og uanset præferencer, er det svært ikke at vippe lidt med foden til de meget alternative dansable rytmer.

For det fungerer egentlig meget godt med denne sjældent hørte parring, og overordnet har !!! fundet en ekstravagant og cool lyd, som ikke er helt uden humor (eller holdninger). Især de
stilistiske numre “Shit Scheisse Merde” (part 1 og 2), der er trukket lidt ned i tempo, byder på en ganske pæn oplevelse.

Men helt gennemført bliver det aldrig. For selvom det er spækket med interessante nytænkninger i strukturen, bliver selvsamme til tider lidt irriterende. Det er som om, det aldrig helt lægger sig til rette i hjernens pleasure center. Et par timer mere i diskolaboratoriet er tiltrængt.

!!!. 'Louden Up Now'. Album. Warp Records.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af