Angie Reed

Den amerikansk-italienske multikunstner med base i Berlin, Angie Reed, har for anden gang rystet solo-electro-posen. Ud af den er raslet hele 17 nye numre, og det er cirka 8 for mange. For mindst halvdelen af numrene falder til gulvet som tilfældigt improviserede brudstykker af noget, der kunne være blevet interessant, hvis der var investeret mere energi i hvert enkelt.

Det tidligere Stereo Total-medlem kombinerer på det nye album lige som på sit forrige, ‘The Best of Barbara Brockhaus’, sin musik med et animations-show på scenen, og hendes ‘hip floppede ghetto techno’ – som pladeselskabet Chicks on Speed meget passende karakteriserer musikken – gør sig garanteret bedre, når man oplever den akkompagneret af scene-showet.

Angie Reeds talent er bestemt til stede. Det beviser hun eksempelvis på singlen ‘Hustle a Hustler’ og ‘Longest Days in Summertime’. Men hendes kraftfulde udtryk bliver desværre så fortærsket og vrangvridende i længden, at det bliver meget svært fordøjeligt – ikke mindst, fordi Reed en stor del af tiden sætter en dyd i at synge pivfalsk, når hun altså ikke råber som en kvindelig Johnny Rotten. Det er der for så vidt intet galt i, så længe der altså er mening med galskaben.

Angie Reed. 'FYZ Frequency'. Album. Chicks on Speed/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af