Aarhus Took It 2006: Kasper Spez – blid begyndelse

Århus Took It 2006 startede ikke med et brag, men med eftertænksom lyrik og melankolske produktioner, da Kasper Spez indtog Trains lummert belyste scene torsdag. »Det her er kaffe på lydspor«, råbte den smilende langelænder til det forholdsvist store publikum, der trods det tidlige tidspunkt var mødt frem. De flotte og poetiske numre, som trives så fantastisk på ep’en ‘Love Junkie’, havde det dog svært overfor de fest klare festivalgæster, og Kasper Spez formåede ikke at fastholde lytternes opmærksomhed.

Med sig på scenen havde Spez medbragt en guitarist, DJ Profile og Es, der leverede en uengageret omgang backup. Med charme, sikkert flow og hatten på skrå var det hovedpersonen selv, som dominerede scenen med fagter og indlevelse i teksterne. En indlevelse, der ikke helt smittede af på publikum, og det var tydeligt, at størstedelen endnu ikke kender numrene fra ‘Love Junkie’, som udkommer på mandag. Der blev lyttet, men efter de første numre begyndte folks koncentration at dale, hvilket resulterede i opbrud i mængden og stille trafik mod baren.

Kasper Spez valgte at starte med ep’ens fire stille numre og overraskede negativt ved slet ikke at spille uptempo-singlen ‘Elefanten i soveværelset.’ Det var først, da battlerap-nummeret ‘Det måtte jo komme’ og bangeren ‘Farkin rap’ bragede ud af højtaleren, at publikum smed hænderne i vejret, og Es kom i tanke om, at han var med for lave backup.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af