Holy Fuck

Det kunne i princippet have været virkelig fedt og interessant det her. Fem fyre fra Toronto, der alle var trætte af den elektroniske musiks lette udgangspunkt med laptops og forprogrammerede beats, og hvis mission derfor blev at komplicere udtrykket og skabe organisk electronica med håndspillede instrumenter, så som live-trommer, guitar og bas, godt krydret med diverse keyboardforvridninger og samples.

Men engang imellem er der jo desværre bare lidt længere mellem idé og resultat, end man lige regner med. Denne plade er så uendelig ligegyldig og uinteressant, at den svæver et eller andet sted helt nede under gulvtæppet, og egentlig volder mere besvær end gavn.

Trommerne banker derudaf på livet løs, hvilket i sig selv er meget friskt og smittende, men så hører al fornuft op. For oven på trommerne er smækket uendelige og dræbende kedsommelige kaskader af larmende og irriterende flader, der ikke formår ret meget andet end at irritere gevaldigt.

Dette stykke mærkelige makværk minder mere om en omgang overskudsmateriale fra et øvelokale, hvor der er indtaget uforsvarlige mængder af det hvide pulver, end en reel plade fra et band. Hvis formålet har været at løfte elektronisk musik op på et bedre og højere niveau, er det desværre lykkedes ualmindelig dårligt. Ikke engang et hæderligt bandnavn har de kunne komme op med.

Holy Fuck. 'LP'. Album. XL/Playground.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af