The-Dream

R’n’b-sangeren Terius Youngdell Nash aka The-Dream har en tilsyneladende uudtømmelig evne til at lave sex-sammenligninger af alt: Kirurgiske indgreb, monstertrucks, Taliban, you name it. ’Equestrian’ hedder et track fra hans nye album, og ja, heste-referencen bliver redet hele vejen hjem med hyp-hyp og sadler. Lyrisk raffinement har aldrig været The-Dreams force, men ’Equestrian’ er en herligt lummer ballade, der trækker på 90’ernes r’n’b. Det samme gør titelnummeret, der indledes med luksuriøs harpe-synth, en modsætning til teksten hvori Nash kasserer forspil for omgående sex.

Tekstmæssigt er The-Dreams kødelige besættelse intakt, men musikalsk besidder albummet et mere varieret udtryk sammenlignet med sangerens ’Love’-trilogi. Guitarist Gary Clark Jr.’s wah-wah slanger og jamrer sig over et sløvt beat på ’Too Early’, mens Nash surmuler, til tider assisteret af en chopped and screwed-vokal, hvis grove lyd passer godt til blues-eksperimentet. Beyoncé og Jay-Z gæster albummet, men kan ikke højne et par flade, hip-hop-inspirerede tracks. Helt humørforladt er ’Pussy’, hvor Nash læner sig op ad trap-genren og leverer linjer, der er pinligt lavpandede, selv for The-Dream.

Heldigvis er der masser at hente for fans af hans tidligere udgivelser. Med fingerknips og dybe keyboard-bastoner fungerer ’Michael’ som en efterfølger til ’Love King’. Nashs håndværk som sangskriver og leverandør af super-size r’n’b-ballader står stærkt på den funklende ’New Orleans’ og ’Self-Conscious’ med synths så sukkerholdige, at det isner i tænderne. På ’Slow It Down’ vrisser Nash af dance-fokuserede djs, der ikke vil spille r’n’b (slow) jams, en genre The-Dream gudskelov ikke har opgivet.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
The-Dream. 'IV Play'. Album. Universal.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af