Planningtorock

Planningtorock

Jam Rostron har både remixet for The Knife og samarbejdet med LCD Soundsystem, og særligt linket til Olof og Karin Dreijer er hørbart i hendes egne produktioner og således også på det tredje album under Planningtorock-aliasset.

De dubsteppede ‘Public Love’ og ‘Patriarchy Over & Out’ er perfekt designede til trance-agtige nætter under stroboskoplyset, ligesom pizzicato-strygere og fingerknips driver ’Human Drama’ effektivt frem. De korte interludes ‘Words are Glass’ og ‘Binary Bounds’ er også vellykkede knopskydninger på et album, som i høj grad politiserer over køn og kærlighed. Statements som »Gender’s just a lie« og »Fall in love with whoever you want to, you can’t illegalize love«, og en sang som ’Let’s Talk About Gender, Baby’ understreger, at kønsrollediskussionen er en vigtig tematik hos Rostron.

Læs anmeldelse: Planningtorock ‘W’

Den karakteristiske vokalforvrængning, som tidligere har associeret hende med Karin Dreijer, er i denne ombæring ikke så udtalt, omend ‘Answerland’ og ‘Misogyny Drop Dead’s skævvredne skønhed snildt kunne have været på en The Knife eller Fever Ray-udgivelse. Desuden læner lyduniverset sig kraftigt op ad det svenske forlæg i ovenstående sange, men også i ‘Steps’  er inspirationen tydelig.

Med en række veloplagte momenter samt en klar tematisk agenda formår Rostron dog at løsrive sig og selvstændigt træde i karakter. Hun virker ikke længere i så udtalt grad som lillesøsteren, der forguder sine ældre søskende, hvilket tidligere fik Planningtorock til at fremstå som The Knife i light udgave. Tværtimod er ‘All Love’s Legal’ sin berettigelse værdig for enhver med hang til elektronisk musik med kant.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Planningtorock. 'All Love's Legal'. Album. Human Level.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af