Lyt: Coldplay slipper ny ballade feat. Gwyneth Paltrow

Lyt: Coldplay slipper ny ballade feat. Gwyneth Paltrow

Der har hersket vaskeægte Thanksgivingstemning i Coldplayland. Et sted blandt kalkuner og tranebærsauce fandt firkløveret nemlig tid til at slippe den spritnye single Everglow, på hvilken eksægteparret Chris Martin og Gwyneth Paltrow har lagt fortiden bag sig og fundet melodien. Nummeret er en klaverbåren ballade med Martin på vokal, mens eksfruen Paltrow leverer backingvokal.

Da nummeret fik premiere på Beats Radio 1, gav Chris Martin den et par ord med på vejen. »Jeg var i havet med en surferdude, som snakkede præcis, som du ville forestille dig en surferfyr ville snakke. … Han sagde:Yo dude, I was doing this thing the other day man, it gave me this total everglow!‘ Jeg tænkte: ‘Sikke et fantastisk ord!‘ Så kom sangen fuldstændig. For mig handler det om  uanset om det er en elsket, en situation, en ven eller et afsluttet forhold, eller nogen, der er gået bort  jeg tænkte på, at efter du er gået igennem sorgen, finder du også en everglow. Det er det, den handler om«.

Nummeret er hentet fra Coldplays kommende album ‘A Head Full of Dreams’, der lander den 4. december. Drengene kommer desuden til Danmark for at spille Parken op den 5. juli.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Soundvenue præsenterer: Raske Penges guide til et rigere liv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af