Premiere: Soleima sætter farver på Vestegnen i ny video til ‘Paper’

I Soleimas nye video til ‘Paper’ bliver Vestegnen forvandlet til et farverigt Instagram-paradis, mens Sarah Mariegaard på quirky vis danser rundt i bøllehat og blandt andet også får en tur på hesteryg.

Singlen ‘Paper’ udkom i fredags og er et feel-good popnummer, der med sine små kor-gimmicks og ‘Kamikaze’-agtige instrumentalhook uundgåeligt leder tankerne hen på Mø, selv om Soleimas særegne vokal dog stadig er det bærende og mest karakteristiske element.

Videoen til ‘Paper’ er instrueret af danske Jonas Bang og lavet i samarbejde med Prxjects by Mercedes Benz, og om videoen siger Soleima selv: »Videoen fanger det øjeblik, hvor noget er på spil. Når du gambler, ved du, at du kan vinde stort eller tabe alt«.

Som hun danser rundt blandt de farverige bygninger virker hun dog ganske ubekymret, og de uhøjtidelige danse-moves er ikke til at stå for.

Lige nu forbereder Soleima sig på at optræde til P3 Guld, som finder sted på fredag den 22. september. Soleima er desuden en af de tre, der er nomineret til P3’s Talentpris sammen med Noah Carter og Hugo Helmig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af