Krept & Konan, Novelist og RoseGold giver koncert i Pumpehuset – præsenteret af Red Bull Music og Soundvenue

Krept & Konan, Novelist og RoseGold giver koncert i Pumpehuset – præsenteret af Red Bull Music og Soundvenue
Krept & Konan.

UK-scenen har de seneste år leveret det ene stilskabende navn efter det andet, når det kommer til genrer som hiphop, grime, afrobeats, dancehall og r’n’b. Nu kan nogle af de mest spændende af slagsen opleves på samme aften 20. april i Pumpehuset.

Trap-inspirerede Krept & Konan, grime-stortalentet Novelist samt den britisk-danske r’n’b-duo RoseGold er på programmet til arrangementet Red Bull Music Presents, der er kurateret i samarbejde med Soundvenue. Det bliver en aften, der hylder Sydlondons musiktradition.

Krept & Konan udgav i slutningen af 2017 det stærke dobbelt-mixtape ‘7 Days + 7 Nights’ og gav også en ekstremt energisk og berusende koncert på Roskilde Festival. Novelist har til gengæld ry for at være en eksperimenterende grime-rapper, der har evnerne til at forny den traditionsrige genre.

Og så er der RoseGold, som vi udnævnte til et af de mest lovende nye navne i 2018. Brødrene Ephraim og Joshua Duncan bygger en spændende bro mellem de britiske genrer og Danmark, og duoen flyttede fra den berømt-berygtede London-bydel Croydon til Kolding for nogle år tilbage. Nu genoptager de altså kontakten til London-scenen, når de deler plakat med Krept & Konan og Novelist for at øse ud af sangene fra debutalbummet ‘Adventures in Odyssey’.

Krept & Konan og RoseGold spiller i Pumpehusets store sal, mens Novelist spiller til efterfesten, hvor du også kan høre de danske dj’s Shaq og Emil Lange. Oh Boy! er resident-dj på aftenen.

Tilmeld dig eventen på Facebook HER. Billetter er til salg HER.

Red Bull Music Presents: Krept & Konan + RoseGold
– Afterparty med Novelist (live), Shaq og Emil Lange

20. april
Pumpehuset
Billetpris: 100 kr. i forsalg, 150 kr. i døren

Læs interview: RoseGold er rykket fra London til Kolding: »Jeg havde ikke wi-fi, så jeg gik på McDonald’s for at downloade hiphop«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af