SZA vender tilbage til scenen – stemmen i bedring

SZA vender tilbage til scenen – stemmen i bedring
SZA. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

For et par uger siden måtte SZA trække sig fra den stjernespækkede Top Dawg Entertainment Championship Tour, da hendes stemmebånd var blevet hævet. Sangerinden tweetede, at sagen var afgjort, hendes stemme var permanent skadet, og at hun bare gerne ville være i fred.

Omtalte tweets er nu blevet slettet, og SZA vendte i weekenden tilbage til scenen på Firefly Music Festival i Delaware med et par beroligende tweets, der fortæller, at hun er i klar bedring.

»Tak til det utrolige hold af læger og vokalteknikere, der har taget sig tid til at se mig over de sidste par uger i hver by. Jeg er velsignet, at jeg kan sige, min stemme ikke er permanent skadet, og jeg har arbejdet dagligt for at få den tilbage. Langsomt, men sikkert«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af