Roskilde-aktuelle Robyn indtager Colberts talkshow – se hende optræde med ‘Ever Again’

Svenske Robyn, som er en af Orange Scene-headlinerne på årets Roskilde Festival, gæstede i går det amerikanske Late Show med Stephen Colbert og spillede nummeret ‘Ever Again’ fra hendes aldeles vellykkede comeback-album ‘Honey’ fra sidste år.

Videoen er en ganske overbevisende appetizer til dem, der har planer om at opleve Robyn på Orange Scene til sommer. Med hele Late Show-scenen indsvøbt i rødt lys var der ikke tvivl om sangens kærlighedstema: »Never gonna be broken hearted, ever again«.

Robyn er i det hele taget ret aktiv for tiden – blandt andet gæstede hun i starten af marts britiske Kindness på det fede nummer ‘Cry Everything’, der endte på vores Top Tracks-liste i den uge.

Læs også: Robyn afslører hele sin Björn Borg-kollektion – slipper ny musikvideo

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af