Journey fest. rykker til Vega – fem artister annonceret til koncertarrangement

Journey fest. rykker til Vega – fem artister annonceret til koncertarrangement
Baby Rose.

Journey har indtil videre ramt København i to omgange. Først som endagsarrangement i Den Grå Hal i september 2018 og dernæst i et nyt format tidligere i år, hvor der blev afholdt en række koncertevents rundt omkring i København med fokus på forskellige genrer.

Til efteråret rykker konceptet nu ind på Lille Vega og præsenterer følgende talenter til en ny omgang Journey .fest den 14. september: Kedr Livansky, Sassy 009, Awinbeh, Baby Rose og Hôy La. Der er altså tale om unge artister fra vidt forskellige lande og fra et væld af genrer.

Amerikanske Baby Rose laver eksempelvis soul, der er blevet hyldet af folk som J. Cole, mens russiske Kedr Livansky synger og producerer technopop. Norske Sassy 009 bevæger sig inden for et elektronisk univers, der leder tankerne hen på Smerz.

Awinbeh er derimod forsangeren fra det danske indiepopband Silvester – han udgav for nyligt solosangen ‘Sway’, en forførende autotune-serenade. Hôy La er lig med norske Ingri Høyland Kvamstad, der laver dyster triphop.

Med disse bookinger fortsætter Journey det fokus, der har kendetegnet arrangementerne indtil videre. Nemlig unge artister, der står på nippet til noget større. Tidligere har Journey eksempelvis booket britiske rappere som Octavian, Slowthai og Jimothy Lacoste på et tidligt stadie.

Billetsalget starter den 15. august kl. 11.00 via Billetlugen.

Journey fest.
14. september
Lille Vega
Billetpris: 160 kr.

Læs anmeldelse: Hôy La på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af