Ariana Grande deler teaser til ‘Charlie’s Angels’-soundtrack – hør uddrag af samtlige sange

Ariana Grande deler teaser til ‘Charlie’s Angels’-soundtrack – hør uddrag af samtlige sange
Ariana Grande. (Foto: Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Ariana Grande er godt i gang med at hype det nye ‘Charlie’s Angels’-soundtrack, som udkommer på fredag 1. november. Sangeren har ageret kurator og executive producer på albummet, ligesom hun også selv medvirker på fem numre derfra. Det så vi, da hun for et par uger siden delte den fulde trackliste, der også afslørede features fra blandt andet Normani, Kim Petras og sågar soullegenden Chaka Khan.

Men nu er Grande altså gået skridtet videre med en knap fire minutter lang video, der indeholder snippets fra alle soundtrackets sange inklusive de allerede udgivne ‘Don’t Call Me Angel’ med assistance fra Miley Cyrus og Lana Del Rey og ‘How It’s Done’ med Kim Petras, Kash Doll, Stefflon Don og Alma.

I det såkaldte sneak peek ser man diverse klip fra filmen, der først får premiere efter nytår herhjemme, mens vi blandt andet kan høre Grandes egen signaturlyd på den reggae-inspirerede ‘Bad To You’ med Normani samt den bombastiske soulbanger ‘Nobody’ med besøg fra Chaka Khan. Førstnævnte lyder næsten som en direkte forsættelse til ‘Side to Side’ og ‘Bloodline’, mens ‘Nobody’ vækker minder om tidlige Grande-hits som ‘Problem’ og ‘Focus’. Herudover folder Grande sig også ud henover et dystert trapbeat ala ‘Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored’ på hendes eneste solonummer fra soundtracket, ‘How I Look On You’.

Udover Grandes egne bidrag indeholder det 11 numre lange album alt fra EDM på ‘Eyes Off You’ til lummer latin på Anitta-nummeret ‘Panterra’, så man kommer nok i hvert fald ikke til at mangle variation.

Læs anmeldelse: Ariana Grande udviste kosmisk talent i Royal Arena – men der manglede noget helt vitalt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af