Drake og Future teaser et eller andet, der hedder ‘Life is Good’

Drake og Future teaser et eller andet, der hedder ‘Life is Good’
Drake og Future på Coachella i 2017. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det er efterhånden en sjældenhed, at to store rappere går sammen og laver et decideret fællesalbum. I nyere tid husker man naturligvis Jay-Z og Kanye Wests ‘Watch the Throne’ og så Drake og Futures ‘What a Time to Be Alive’ fra 2015, der blandt andet indeholdt hittet ‘Jumpman’.

Nu tyder det på, at Drake og Future pønser på noget mere. For nylig delte canadieren nemlig en Instagram-story, hvor han teaser et Future-samarbejde, der hedder ‘Life Is Good’.

Det vides ikke, om der er tale om en single, et album eller noget helt tredje, men skulle jeg gætte, satser jeg mine penge på en single. Så må tiden vise, om de to rapstjerner også har endnu et fællesalbum i sig.

Drake har været rimelig aktiv på det seneste. Juleaften delte han det nye nummer ‘War’, mens han et par dage senere talte ud om sin beef med Pusha-T i et to timer langt interview.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Drake via his IG story ??????

A post shared by Drake Official Fansite (@wordonrd) on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af