Lil Wayne annoncerer nyt album ‘Funeral’ – ude lige om lidt

Lil Wayne annoncerer nyt album ‘Funeral’ – ude lige om lidt
Lil Wayne.

Så er det tid til at tænde lighteren, for Weezy har netop annonceret, at han udgiver opfølgeren til ‘Tha Carter V’ fredag næste uge den 31. januar. Albummet har fået titlen ‘Funeral’, og tiden må vise, om det bliver endnu et drabeligt konceptalbum a la Eminems drabsfikserede ‘Music To Be Murdered By’.

Lil Wayne annoncerede nyheden på sin twitter, hvor han har delt albumcoveret i en video, der også giver første smagsprøve på lyden af ‘Funeral’. Det lyder umiddelbart meget dramatisk med strygere, pistolskud og rapperen, der synger: »Welcome to the funeral / Closed casket as usual«.

Lil Wayne har desuden sat ny merchandise i salg på sit website i forbindelse med albummet. Kollektionen byder blandt andet på pullover hoodies, T-shirts og fysiske kopier af albummet.

Du kan blive lidt klogere på Lil Wayne i den store ‘Carter’-cast, Standard, Soundvenues hiphoppodcast udgav i forbindelse med det seneste album. Lil Wayne indtog desuden førstepladsen på vores hiphop-eksperts liste over historiens 50 bedste rappere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af