Pop Smokes dødsårsag bekræftet – efterforskes nu som overlagt drab

Pop Smokes dødsårsag bekræftet – efterforskes nu som overlagt drab
Pop Smoke. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Hiphopverdenen har været i sorg, siden New York-rapperen Pop Smoke blev skudt og dræbt i sit hjem i Hollywood Hills onsdag morgen.

Obduktionsrapporten er nu blevet frigivet, og den bekræfter, at den 20-årige rapper døde af et skudsår i brystet. Pop Smoke var stadig i live, da han blev hentet af en ambulance, men gik bort, da han ankom til hospitalet i Los Angeles.

Ifølge XXL ligger det nu fast, at fire mænd brød ind i Pop Smokes hjem omkring klokken 05 om morgenen onsdag, hvorefter de skød den unge rapper. Politiet mente tidligere, at der var tale om et hjemmerøveri, men intet er blevet stjålet, hvorfor sagen nu behandles som overlagt mord.

Der er endnu intet nyt i efterforskningen, men ifølge mediet ABC 7 undersøger politiet, om drabet er bande-relateret. Politiet undersøger også, om drabet kan være knyttet til Pop Smokes anholdelse i januar, hvor rapperen stjal en Rolls-Royce Wraith, som han oprindeligt havde lånt. Pop Smoke fastholdt sin uskyld i sagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af