Nicki Minaj, 50 Cent og mange flere reagerer på Pop Smokes død

Nicki Minaj, 50 Cent og mange flere reagerer på Pop Smokes død
Pop Smoke.

Den 20-årige New York-rapper Pop Smoke blev onsdag skudt og dræbt i Los Angeles, og siden da har store dele af musikverdenen reageret på det tragiske dødsfald.

Der er selvfølgelig mange hyldester fra andre New York-artister. 50 Cent, som Pop Smoke tit blev sammenlignet med, skriver således: »R.I.P. til min mand Pop Smoke, ingen sympati for vindere. Gud velsigne ham«.

Nicki Minaj har skrevet følgende: »Biblen fortæller os, at jalousi er lige så ond som graven. Utroligt. Hvil i fred, Pop«, mens Young M.A mindes Pop Smoke med disse ord: »Jeg har ingen ord lige nu. Brooklyn king! Hvil i fred! Den her ramte mig hårdt, homie«.

En lang række rapstjerner uden for New York har også udtrykt deres sorg. Swae Lee fra Rae Sremmurd har tweetet »Det kan umuligt være sandt… modbydeligt«, mens Chance the Rapper skriver: »Hvil i fred, Pop Smoke, du var alt for ung. Gud velsigne din familie og giv dem fred. Sikke en sindssyg opstigning, du var i gang med«.

Pop Smoke hyldes desuden af folk som old school-produceren Pete Rock, Migos-rapperen Quavo, realitystjernen Kylie Jenner og drill-artisten Lil Reese fra Chicago, der selv blev skudt for kort tid siden.

New York-rapperens død skete lige, som han var ved at bryde igennem for alvor. Sidste år hittede Pop Smoke med ‘Welcome To the Party’ og ‘Dior’, der forenede hans klassiske New York-vokal med beats fra UK drill-produceren 808Melo. Senest udgav han i år mixtapet ‘Meet the Woo 2’.

Mange pegede på ham som manden, der kunne få New York-rap til at blive en global succes igen. Pop Smoke blev 20 år.

Se et udvalg af de mange mindeopslag forneden.

 

View this post on Instagram

 

Damn pop….. ??

A post shared by Meek Mill (@meekmill) on

 

View this post on Instagram

 

The Bible tells us that jealousy is as cruel as the grave. Unbelievable. Rest In Peace, Pop.

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

 

View this post on Instagram

 

Damn we was just together loc ??‍♂️ R.I.P @realpopsmoke ??? life too short ! #LLWOO

A post shared by ❕WUNNA❕ (@gunna) on

 

View this post on Instagram

 

Smh, gang gang in peace homie @realpopsmoke You was jus getting started! ❤️?❤️?❤️?

A post shared by @ yg on

 

View this post on Instagram

 

Lost for words right now! Smh ??‍♂️ Brooklyn King! Rest up! ? this shit right here hit home!

A post shared by Young M.A (@youngma) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af