Benjamin Havs nye single er en kærlighedserklæring til hans kone – hør ‘The Show Must Go On’

Benjamin Havs nye single er en kærlighedserklæring til hans kone – hør ‘The Show Must Go On’
Benjamin Hav.

Det er aldrig helt til at greje, hvad det egentligt er, Benjamin Hav rapper om. Men det gør altså ikke noget. For helt fra de spæde Benal-dage har hans største kendetegn – og måske største force – været de skæve ordstømme, der kaster med skarpe vendinger i samme tempo som et Klodsmajor-tårn, der vælter sammen.

Men altså, så er det jo nogle gange godt, at noget ledsagende pressemateriale kan guide til musikkens tematikker, og ‘The Show Must Go On’ er efter sigende en kærlighedserklæring til Havs kone Mille, som han havde fire-års bryllupsdag med her 14. maj. Nummeret er produceret af Emil Kruse og skrevet som en fejring af sidste uges mærkedag.

Det er dog ikke alt … for ifølge pressemeddelelsen handler ‘The Show Must Go On’ også om diagnosen »at være retarderet«.

»Det er ikke en beskyttet titel at være retarderet. Jeg har mødt mange mennesker på min vej, hvor tvivlens klamme hånd greb fat om mit inderlår, og jeg tænkte: Din mentale tilstedeværelse har en umiskendelig bismag af åndelig underudvikling«, udtaler Hav i pressemeddelelsen.

‘The Show Must Go On’ er Benjamin Havs første single, siden han i starten af året kickstartede sin solokarriere med de to album ‘Spice Up Your Life’ og ‘Dit syge dyr’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af