Miley Cyrus annoncerer nyt album

Miley Cyrus annoncerer nyt album
Miley Cyrus.

Miley Cyrus har over de sidste måneder udgivet en ustoppelig strøm af covernumre – fra Metallica og Led Zeppelin til The Cardigans og Britney Spears.

Nu er hun imidlertid klar med sit første soloalbum siden ‘Younger Now‘ fra 2017. Titlen er ‘Plastic Hearts’ og albummet er sat til at udkomme 27. november. På tracklisten er blandt andet singlen ‘Midnight Sky’ og livecovers af The Cranberries’ ‘Zombies’ og Blondies ‘Heart of Glass’.

I en håndskrevet annoncering skriver Cyrus: »Jeg begyndte arbejdet på dette album for to år siden. Jeg troede, at jeg havde regnet det hele ud. Ikke bare pladen og dens sange/lyde, men også hele mit fucking liv. Ingen tjekker ens ego som livet selv. Lige som jeg troede, at jeg havde nok materiale og albummet var færdigt, blev det hele slettet igen, herunder det meste af musikkens relevans, fordi alt var forandret«.

Hun skriver videre, at årsagen til nulstillingen var skovbrandene i Californien i 2018, der brændte hendes hus ned til grunden: »Naturen gjorde, hvad jeg nu ser som en tjeneste ved at destruere det, jeg ikke selv kunne give slip på. Jeg mistede mit hus i ilden, men fandt mig selv i asken«.

Det nye album kommer et års tid efter ep-udgivelsen ‘She Is Coming‘, der skulle have været starten på en ep-cyklus, som nu er skrinlagt.

Cyrus har mange jern i ilden: Hun fortsætter angiveligt også sit coverprojekt med et kommende Metallica-coveralbum.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af