Hør Brancos nye single med Lukas Graham – deluxe-album og fire helt nye sange ude nu

Hør Brancos nye single med Lukas Graham – deluxe-album og fire helt nye sange ude nu
Branco. (Foto: Victor Jones)

Den seneste tid er der opstået en spøjs trend, hvor især rappere udgiver deluxe-versioner af deres album, der nærmest føles som helt nye udgivelser.

Lil Uzi Vert gav os et helt nyt mixtape som del af ‘Eternal Atake’-udgivelsen, Eminem præsenterede en deluxe-version af ‘Music To Be Murdered By’ med 16 nye sange næsten et år efter den oprindelige udgivelse, og senest er Lil Durks ‘The Voice’-album blevet 28 sange langt som følge af en deluxe-udgave.

Dén bølge er Branco nu hoppet med på, om end ikke helt så voldsomt som ovenstående eksempler. Den danske rapper har nemlig netop udgivet deluxe-versionen af ‘Baba Business 2’ med fire nye tracks, hvoraf det mest iøjefaldende er ‘No Evil’ med Lukas Graham som gæst.

Her blander rapperen og sangeren det danske og engelske sprog på et nummer, der må gælde som Brancos klart mest klassisk poppede indtil videre.

»I’m not rollin’ on my own / I’m just rollin’ with Branco«, synger Graham blandt andet på det uventede samarbejde.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af