Ny HBO-dokumentar viser Juice WRLD’s store talent og tragiske skæbne – se traileren til ‘Into the Abyss’

Ny HBO-dokumentar viser Juice WRLD’s store talent og tragiske skæbne – se traileren til ‘Into the Abyss’
Juice WRLD. (Foto: PR)

Emorapstjernen Juice WRLD var bare 21 år gammel, da han døde af en overdosis af de smertestillende opioder Kodein og Oxycodone.

Før sin død havde manden med det borgerlige navn Jarad Anthony Higgins allerede sat et kæmpestort præg på den internationale hiphop- og musikscene. Det stiller den nye HBO-dokumentar ‘Juice WRLD: Into the Abyss’ nu skarpt på, fortæller HipHopDX.

HBO har netop delt en trailer til filmen, som er en del af deres ‘Music Box’-serie med afsnit om blandt andet DMX og Woodstock ’99.

Traileren indeholder interview-bidder fra folk omkring rapperen, der ser tilbage på hans store talent og betydning – og tragiske skæbne. En medvirkende nævner, at det var svært at adskille rapperens psykiske problemer og den gode musik, der kom ud af det.

Juice WRLD optræder også selv i en række arkivoptagelser. I en lydbid varsler han, at tilværelsen på toppen af hiphopindustrien ikke fylder ham med den lykke, som mange måske kunne tro.

»Når du er fan at det her shit, ser du på det fra et bestemt perspektiv, men når du er inde i det, ser du det for, hvad det virkelig er«, lyder det fra hovedpersonen. »Jeg er stadig glad for, at jeg kan ændre verden. Men det er ikke, som det ser ud«.

‘Juice WRLD: Into the Abyss’ lander på HBO Max 16. december. Se traileren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af