Se Adeles episke musikvideo til ’30’-hittet ‘Oh My God’

Se Adeles episke musikvideo til ’30’-hittet ‘Oh My God’
Adele i musikvideoen til 'Oh My God'. (Foto: Screenshot)

Adele strøg til tops på listen over de mest sælgende albums i USA sidste år på rekordtid med sit stærkt imødesete fjerde studiealbum ‘30‘.

Nu har ørehængeren ‘Oh My God’ fra albummet fået en episk musikvideo, der matcher popstjernens høje ambitioner.

Fotograferet i skarp sort-hvid ser vi mange forskellige udgaver af Adele på en sound stage omringet af dansere, heste og en kæmpemæssig pytonslange, mens kameraet bevæger sig rundt i manegen i en tilsyneladende uafbrudt indstilling.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Musikvideoen, der lader til at tematisere syndefaldet med et symbolsk æble og en slange, er instrueret af Sam Brown, som også stod bag den ikoniske musikvideoen til Adeles ‘Rolling in the Deep’.

På Instagram skriver Adele: »Det var nostalgisk at samarbejde igen et årti senere, for at sige det mildt. Vi optog denne video samme dag, som ‘Easy on Me’ blev udgivet, så der var en million ting i gang på samme tid. Men holdets fokus på detaljer var på grænsen til det hysterisk morsomme. […] Til allersidst var der en kæmpe pytonslange på settet, så jeg skyndte mig at stikke af«.

Vores anmelder kvitterede med fire stjerner til ’30’, der griber fat om Adeles egen skilsmisse og snuser til nye inspirationskilder – uden at gå på kompromis med verdensstjernens varemærker. Albummet landede på en solid 15. plads på vores rangering af sidste års bedste udgivelser.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af