Det tog Adeles ’30’ lige præcis tre dage at blive årets største album i USA

Det tog Adeles ’30’ lige præcis tre dage at blive årets største album i USA
Adele. (Foto: Simon Emmett)

Nå, det gik jo ret stærkt. I fredags udkom Adeles fjerde album ’30’, og nu er det simpelthen allerede det mest solgte album i USA i hele 2021. Det rapporterer Billboard, der står for de officielle hitlister i staterne.

Faktisk tog det kun den britiske popstjerne 72 timer at sælge 500.000 eksemplarer og dermed overhale alle andre udgivelser. Den tidligere førsteplads var Taylor Swifts ‘Evermore’, der kom i december 2020 og altså har været tilgængeligt hele året. Mens Adeles album kun har været ude siden i fredags.

Alt tyder således på, at ’30’ bliver endnu en stor triumf for sangeren, der må gælde som en af planetens absolut største popstjerner.

’30’ har desuden også fået en varm modtagelse. Vores anmelder roste for eksempel det nye album for at have en tidløs kvalitet.

Derudover har Adele skabt overskrifter ved at positionere sig som klassisk albumartist. Hun har således fået Spotify til at fjerne shuffle-funktionen fra ’30’, og så har hun udtalt, at hun ikke laver sange til TikTok. Den slags kan man godt tillade sig, når man laver album, der slår rekorder på, ja, rekordtid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af