Det var det: Machine Gun Kelly færdig med rock, vender tilbage til rap

Det var det: Machine Gun Kelly færdig med rock, vender tilbage til rap
Machine Gun Kelly. (Foto: PR)

De seneste par år har Machine Gun Kelly vendt en noget haltende rapperkarriere ryggen og er i stedet blevet en storhittende rockstjerne med albummene ‘Tickets For My Downfall’ og ‘Mainstream Sellout’ fra 2020 og 2022.

Forvandlingen til poppunk-sanger har gjort den 31-årige artist større end nogensinde, men den udgør altså ikke en permanent stilskifte, fortæller han i et nyt interview hos Audacity. Det rapporterer Revolver.

»Jeg lavede ‘Tickets’ og ‘Mainstream Sellout’, fordi jeg havde lyst«, lyder det her. »Nu er jeg nødt til at få folk til at savne den lyd, for ‘Tickets’ og ‘Mainstream Sellout’ er album, der ledsager hinanden. Det er ikke spændende at lave et tredje album i den stil, hvis ikke det er noget, folk har savnet«.

Med andre ord: Ikke mere poppunk lige foreløbig. Machine Gun Kelly vil i stedet vende tilbage til hiphoppen, som han senest dyrkede på 2019-albummet ‘Hotel Diablo’, fortæller han i et interviewet.

»Jeg vil fortsætte, hvor jeg slap med ‘Hotel Diablo’, og udvide min historiefortælling som rapper og finde en ny, innovativ lyd for hiphop-Machine Gun Kelly. Det er det, der interesserer mig, og det er det, jeg som musik-arkæolog vil udforske«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af