Omdiskuteret EDM-duo giver koncert i 30 kilometers højde

Omdiskuteret EDM-duo giver koncert i 30 kilometers højde
The Chainsmokers. (Foto: PR)

Mens Tom Cruise er i gang med forberedelserne til at lave en af de første spillefilm i rummet, søger også musikere mod de øvre luftlag.

Den populære – men også forhadte – EDM-duo The Chainsmokers skal nemlig give koncert på kanten af rummet i 2024. Det skriver nyhedsbureauet Associated Press (via Politiken).

Koncerten vil ifølge Associated Press foregå i 30 kilometers højde, når hitmagerne optræder i en trykkapsel opbundet på en stratosfærisk ballon.

Dermed står Drew Taggart og Alex Pall, der sammen udgør The Chainsmokers, til at blive de første musikere til at optræde på kanten af rummet – hvis de altså ikke når at blive overhalet indenom.

Hele molevitten bliver optaget, så alle os almindelige jordboere også kan få glæde af både opstigningen, der vil tage mellem 6-12 timer, og musikken.

Det er rumturistfirmaet World View, som har udtænkt konceptet med det formål at promovere rumrejser for det yngre publikum.

Og The Chainsmokers er kun glade for idéen. Til Associated Press udtaler duoen, at de håber, turen kan give dem et solidt indsprøjt kreativ inspiration.

The Chainsmokers er blandt andet kendt for deres hits ‘Closer’, ‘Paris’, ‘Don’t Let Me Down’ og ‘Something Just Like This’, der alle toppede den amerikanske hitliste.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af