Har Grimes fået lavet permanente elverører? Nyt billede tyder på det

Har Grimes fået lavet permanente elverører? Nyt billede tyder på det
Grimes. (Foto: Eli Rusell Linnetz)

Det vakte opsigt, da Grimes tidligere på sommeren meddelte, at hun var ved at undersøge, hvordan hun kunne få lavet permanente elverører og vampyrtænder.

Nu lader det til, at den excentriske musiker er lykkedes med i hvert fald én af sine planlagte kropsmodifikationer.

På Twitter har Grimes delt et billede, hvor hendes hoved er dækket af bandager med teksten: »Jeg har gjort noget skørt«. Og i et senere tweet nævner hun i forbifarten, at hun har været på en plastikkirurgisk klinik. Noget tyder altså på, at elverørerne er en realitet.

Hendes opslag indikerede desuden, at hun er færdig med at indspille sit kommende sjette studiealbum ‘Book 1’, som hun tidligere har beskrevet som en rumopera om et lesbisk drama mellem en dæmonisk kunstig intelligens og en syntetisk kurtisane.

Grimes har altid gået sine egne veje, så elverørerne er umiddelbart ikke helt så overraskende et påfund, som det måtte lyde. Grimes har en baby ved navn X Æ A-12 med Elon Musk, en gigantisk rygtatovering af »alien-ar«, og så drømmer hun om at ende sine dage på Mars.

Hvornår Grimes nye album udkommer, er endnu uvist. På Twitter skriver hun, at hun fortsat er i gang med at mixe albummet, som hun muligvis vil dele i to, fordi hun har mere end 20 nye sange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af