Premiere: Julie Pavon er lige ved at springe ud gennem skærmen i ‘Don’t Call Me Out’-videoen

Premiere: Julie Pavon er lige ved at springe ud gennem skærmen i ‘Don’t Call Me Out’-videoen
Julie Pavon i videoen til 'Don't Call Me Out'. (Foto: Olga Thor)

Har du overværet et af Julie Pavons højenergiske live-shows i år, vil du nok genkende stemningen i ‘Don’t Call Me Out’-videoen, som Soundvenue har premiere på i dag.

Både fordi det festlige, pulserende nummer er en live-favorit, når det danske stortalent er ude at spille. Men også fordi den hektiske onetake-musikvideo fanger den energi, der præger hendes koncerter.

Pavon har vanvittig meget power. Se for eksempel bare måden hun udfordrende holder øjenkontakt med kameraet. Eller den måde hun nærmest marcherer rundt omkring på settet.

Stemningen i videoen er elektrisk. Stedvis virker Pavon så højspændt, at man næsten forventer, at hun hopper gennem skærmen og ud i virkeligheden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selve sangen handler om selvværd og frigørelse, forklarer Julie Pavon:

»’Don’t Call Me Out’ er en sang om at genkende sin egen værdi og styrke. I den proces vil du stadig møde folk, der sætter spørgsmålstegn ved din værdi ved at nedgøre dig og ved ikke at respektere dig. Når du instinktivt reagerer på det og føler styrke i hele din krop, så ved du, at du er vokset. Du behøver ikke at forsvare dig selv. Du går bare. Du kender din værdi, og det er den mest magtfulde følelse«, lyder det i en pressemeddelelse.

‘Don’t Call Me Out’ er den eneste single, Julie Pavons har udgivet i år, og den blot tredje sang hun har udgivet i karrieren. I 2020 debuterede hun med ‘Herd Animals’, og i 2021 udgav hun ‘Jealous’.

Til gengæld har Pavon haft travlt på live-fronten i år. Hun har spillet til Soundvenue INPUT, på Spot Festival og på Roskilde Festival, hvor hun leverede et af festivalens magiske øjeblikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af