Rihannas ‘pregnancy reveal’ var en fejl: »Min trøje kunne ikke lynes op«

Rihannas ‘pregnancy reveal’ var en fejl: »Min trøje kunne ikke lynes op«
Rihanna optræder til Super Bowl 2023. (Foto: Ezra Shaw/Getty Images)

Det var slet ikke meningen, at Rihanna ville vise babybulen frem, da hun tidligere i år optrådte til Super Bowl.

Sådan lyder det i et nyt videointerview med Access Hollywood, der fangede popstjernen på den røde løber til releasefesten for hendes nye Fenty x Puma Creeper Phatty-sneaker.

»Her er sagen: Jeg gjorde, hvad jeg blev nødt til at gøre, ikke? Min trøje kunne ikke lynes op. Ingen vidste, jeg var gravid, og jeg sagde til mig selv, ‘bare vær sikker på, at trøjen er strækbar’«, forklarer Rihanna i interviewet.

»Så underarmen, den var strækbar, og bunden af trøjen var baggy, men du ved, lynlåsen! Den stoppede bare der! Så det måtte være, hvad det var«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et andet sted i interviewet åbnede sangeren også op omkring sin relation til ASAP Rocky, som hun har fået et nyt forhold til, efter de blev forældre.

»Jeg elsker ham på en anden måde som far. Det er et turn on. Sikke en leder, sikke en tålmodig, kærlig … og mine børn er besatte af ham. Jeg er bare baggrunden, like, jeg er en statist«.

The Daily Mirror kunne i oktober rapportere, at Rihanna efter sigende planlægger det helt store comeback i 2024. »Hun har materiale til to albumudgivelser«, lød det fra en anonym kilde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af