The Chainsmokers annonceret som hovednavn på Nibe Festival

The Chainsmokers annonceret som hovednavn på Nibe Festival
The Chainsmokers. (Foto: PR)

De var her, der og alle vegne i 2010’erne, og til sommer kan de opleves på Nibe Festival. Den nordjyske festival har nemlig netop annonceret, at den amerikanske EDM-duo The Chainsmokers bliver et af årets hovednavne.

»Uanset om du er 16-årig debutant på Nibe eller aldersmæssigt tilhører de efterfølgende to, tre eller for den sags skyld fire årtier, så rammer de mange hits og The Chainsmokers’ attitude vores altid festfokuserede festivalgæst«, udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen i en pressemeddelese.

The Chainsmokers brød for alvor igennem med debutalbummet ‘Memories…Do Not Open’ fra 2017, men allerede inden da havde Alex Pall og Drew Taggart skabt store hits som ‘Selfie’ og ‘Kanye’.

Duoen lægger vejen forbi festivalen den 3. juli, hvor programmet i forvejen tæller Suspekt og engelske James Blunt. Det resterende lineup til årets Nibe Festival byder på navne som irske Ronan Keating, Ukendt Kunstner, Guldimund, Benny Jamz og Zar Paulo.

Nibe Festival 2024 finder sted i Skalskoven i Nibe fra den 3.-6. juli. Både partout-, fredags- og lørdagsbilletterne er allerede udsolgt, men det er stadig muligt at købe dagsbilletter til onsdag og torsdag.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af