Ariana Grande beder fans stoppe med at sende hadbeskeder til personer i hendes liv: »Det er ikke sådan, man støtter mig«

Ariana Grande beder fans stoppe med at sende hadbeskeder til personer i hendes liv: »Det er ikke sådan, man støtter mig«
Ariana Grande. (Foto: PR)

Ariana Grande har en besked til de fans, som reagerer uhensigtsmæssigt på sangteksterne fra popstjernens sjette studiealbum ‘Eternal Sunshine’, der udkom i fredags. Det melder Deadline.

Det er ingen hemmelighed, at Grande på sit nye album bearbejder bruddet med sin eksmand Dalton Gomez, som hun blev skilt fra sidste år. På titelsangen ‘Eternal Sunshine’ synger hun for eksempel om en person, der har været hende utro, hvilket synes oplagt at kæde sammen med virkelighedens skilsmisse.

Det virker til, at disse sangtekster har fået nogle af popstjernens fans til at sende hadefulde beskeder til de personer, sangene ser ud til at handle om. Og det vil Grande meget gerne have til at stoppe.

»Jeg ville bare sige, at enhver, der sender hadefulde beskeder til folk i mit liv baseret på jeres fortolkning af dette album, ikke støtter mig og gør det absolut modsatte af, hvad jeg nogensinde ville opfordre til (og misfortolker også fuldstændigt intentionen bag musikken)« skrev Grande således i går i en Instagram-story.

»Jeg beder jer venligst lade være. Det er ikke sådan, man støtter mig. Det er det modsatte. Selvom dette album indfanger mange smertefulde øjeblikke, er det også vævet sammen med en gennemgående tråd af dyb, oprigtig kærlighed. Hvis I ikke kan høre det, så lyt venligst mere efter«.

Ariana Grande har flere gange tidligere fortalt om sin frustration over medier og fans, der blander sig i hendes liv – både i forhold til utroskabsrygter og kropsudskamning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af