Ariana Grande »ville elske at have mødt« Jeffrey Dahmer – familie til seriemorders offer reagerer

Ariana Grande »ville elske at have mødt« Jeffrey Dahmer – familie til seriemorders offer reagerer
Ariana Grande. (Foto: Katia Temkin)

Den voldsomt populære Netflix-serie ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ fra 2022 understregede godt og grundigt, at rigtig mange fascineres af seriemordere.

Også én af verdens største popstjerner, Ariana Grande, finder netop den afdøde seriemorder Jeffrey Dahmer interessant. Det fortalte hun tidligere på måneden som gæst i podcasten ‘Podcrushed’, skriver NME.

I podcasten genkalder Ariana Grande, at hun engang foran sine unge fans skulle svare på, hvem hendes drømmemiddagsgæst, levende eller død, ville være.

»Jeffrey Dahmer er ret fascinerende. Jeg tror, jeg ville elske at have mødt ham«, fortæller Grande i podcastinterviewet. »Måske med en tredjepart eller noget. Jeg har spørgsmål, jeg ville have elsket at stille ham. Forældrene var sådan: ‘Vi forklarer det senere’«.

Grandes udtalelse har fået moren til én af Jeffrey Dahmers ofre, Tony Hughes, til at reagere.

»For mig virker det til, at hun er syg i hovedet«, siger moren ved navn Shirley Hughes til TMZ. »Det er ikke smart eller sjovt at sige, at man ville have ønsket at have middag med ham. Det er heller ikke noget, man burde sige til unge mennesker, hvilket hun siger, at hun gjorde«.

Ifølge TMZ udtaler Tony Hughes’ søster, Barbara, at Grandes udtalelse glamoriserer seriemorderen, og at hun håber, popstjernen udsender en undskyldning.

Shirley Hughes har tidligere rettet skarp kritik mod skuespiller Evan Peters, efter han vandt en Golden Globe for sin præstation som Jeffrey Dahmer i førnævnte Netflix-hitserie.

»Der er en masse syge mennesker rundt omkring i verden, og at folk vinder priser for at spille mordere holder besættelsen i live. Det får syge mennesker til at nyde berømmelsen«, sagde hun blandt andet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af