Billie Eilish når vild milepæl som den yngste musikartist i historien

Billie Eilish når vild milepæl som den yngste musikartist i historien
Billie Eilish. (Foto: PR)

I sidste måned indfriede Billie Eilish forventningerne med sit sammensatte og vellykkede tredje album, ‘Hit Me Hard and Soft’.

Efter udgivelsen af den nye plade er den 22-årige popstjernes streamingtal kun steget, og nu har hun ramt en vild milepæl. Eilish har således rundet 100 millioner månedlige lyttere på Spotify, skriver Billboard.

Kun to andre artister har opnået dette før Eilish – først The Weeknd og sidenhen Taylor Swift. Eilish er dermed den yngste artist til endnu at have nået Spotify-milepælen, og endda kun med 82 sange ude.

»Spotify har været en del af Billies fortælling fra start. Lige siden ‘Ocean Eyes’ er hun fortsat med at vækste sin fanbase over hele verden«, udtaler Jeremy Erlich, Spotifys globale direktør for musik, til Billboard.

»Det, hun og Finneas (Billie Eilish’ bror og faste sangskrivningspartner, red.) har opnået siden 2016 er ganske bemærkelsesværdigt … og alt dette i en alder af 22«.

Billie Eilish kommer næste år til Danmark med to koncerter i Royal Arena.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af