Lady Gaga er blevet forlovet

Lady Gaga er blevet forlovet
Lady Gaga. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Fredag blev OL skudt i gang med en storslået åbningsceremoni, som foruden Céline Dions længe ventede comeback også bød på en optræden fra Lady Gaga, der gav den som cabaret-sanger med det franske hit ‘Mon truc en plumes’.

Især sidstnævnte var Frankrigs premierminister, Gabriel Attal, tydeligvis meget tilfreds med. På TikTok takker han nemlig Gaga for en »betagende optræden«, og han har samtidig postet et klip, hvor han hilser på sangeren.

Om det var meningen eller ej, endte premierminister i samme omvæltning med at afsløre en stor nyhed fra Gagas privatliv.

I videoen ser vi nemlig også sangerens kæreste, forretningsmanden Michael Polansky, som hun til den franske politiker introducerer som »min forlovede«.

Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original – Gabriel Attal

Gaga og Polansky har ifølge People dannet par siden 2020. Tidligere har den 38-årige sanger været forlovet med skuespilleren Taylor Kinney og talentagenten Christian Carino, men hun har aldrig været gift.

Snart kan Gaga opleves i rollen som Harley Quinn i Todd Phillips storfilm ‘Joker: Folie à Deux’, og hun arbejder desuden på sit imødesete sjette soloalbum.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af