Shop med omtanke

Fire varme fleece til efterårsgarderoben – valgt af folk, der går i dem

Som en del af de senere års outdoor-look er fleecen rykket ind i manges garderober. Her fortæller modellen, den kreative konsulent, konceptudvikleren og den kreative manager om deres favoritter.

Uniqlo

Johanne Aure, 28, medejer af @aurestudio og kreativ hos @framacph, @johanneaure:

»Denne store, gode, brune fleece fra Uniqlo købte jeg til min kæreste sidste år, men det er definitivt blivet min egen go-to, når vejret er køligt. Jeg kan altid stole på, at den holder mig varm, når jeg skal ud med hunden, hvad end det er en iskold novembermorgen eller en kold sommeraften.

Johanne Aure i den rigtige, udsolgte Uniqlo-fleece.

»Jeg elsker at kombinere den med basics, men jeg har også stylet den med mere formelt tøj, over en lang kjole og med høje hæle. Det er alsidig beklædning til enhver sæson«.

Uniqlo har ikke fleecen til salg pt., men forhandler blandt andet denne.

66ºNorth

Sarah Dahl, 20, model, @sarahdahll:

»Jeg har altid haft et anstrengt forhold til fleecetrøjer. Jeg har tænkt det som en super skør ting at bruge, og jeg har aldrig forstået meningen med dem.

Men efter at have skaffet mig et par stykker fra 66ºNorth har jeg tabt kæben fuldstændig. Jeg har indset, at det er den smarteste og den mest praktiske måde at holde sig ekstra godt varm i denne årstid.

Fleece-selfie af Sarah Dahl.

Min yndlings her for tiden er min grå 66-fleece med en halv zipper, som jeg synes giver den et let look. Den har et perfekt relaxed fit og ja, så er den pissepraktisk og dejlig varm.

Kæmpe anbefaling at skaffe dig en fleecetrøje, som du kan smække under din yndlingsjakke, der måske ikke er varm nok til det kolde efterår«.

Patagonia

Anders Halkjær, 34, konceptudvikler hos Soundvenue Creative, @halkjaers:

»Hvis man ikke har en fleece, så kommer man ikke nok ud, sådan rigtig ud. Derfor skal den være 100 procent funktionel, holde på varmen, og så skal den kunne holde til at blive brugt.

Anders Halkjær i sin fleece.

Dertil synes jeg, at det er fedt at støtte de moderne brands som Patagonia, der altid har taget ægte stilling til både designkvalitet og miljø. Denne her jakke er for eksempel lavet af genbrugsmaterialer og produceret på en fair trade-certificeret fabrik, hvilket betyder, at man ikke har underbetalt dem, der har lavet den. Det giver så god mening«.

HGBB Studio

Oli Zaza, 22, kreativ manager, Def Jam Danmark, @oli.zaza:

»Jeg har altid været lidt i et stylingdillema, når vinteren har ramt, idet jeg aldrig har været til kæmpejakker eller lignende. Men sidste vinter fik jeg fat i en fleece fra HGBB, som på mange måder løste mit problem.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fleecejakken gør det muligt fortsat at rocke mine forårsjakker og samtidig holde varmen, uden jeg ligner en, der skal på skitur«.

Fleecen er desværre udsolgt. Du kan tjekke HGBB’s øvrige sortiment HER.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af